The Dangerous Summer

za 15-okt-2022
Geweest
za 15-okt-2022

The Dangerous Summer

support: The BRKN + Jetlag Jenny

Op 15 oktober komt The Dangerous Summer samen met The BRKN en Jetlag Jenny naar Dynamo!

za 15-okt-2022

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Basement
Doors19:00 Show19:30 Curfew22:30

Headliner

The Dangerous Summer

In 2014 nam The Dangerous Summer een korte pauze, maar in 2018 keerde de band weer terug met hun self-titled album! Tijdens de lockdown vertrok de band bij Hopeless Records, om hun eigen label op te zetten. De EP “All That Is Left of The Blue Sky” is hun eerste release op Molly Water Music en werd gemaakt in samenwerking met Underoath drummer Aaron Gillespie. Volgend jaar krijgen we eindelijk de kans om de nieuwe muziek live te zien en we kunnen niet wachten!
thedangeroussummer.us

Support

The BRKN

Pop-trio The BRKN combineert energieke popmuziek met punk, alternatief, indie rock en elektronische in hun muziek. Maar wat het echt samenbrengt zijn de goed doordachte songteksten, die de visie van de muzikanten tot leven brengt. We kunnen niet wachten om de band uit Colorado op 19 februari te zien!

Jetleg Jenny

Energieke, catchy poppunk, met thema’s als gebroken harten, eenzame nachten en nostalgische herinneringen. Dat is Jetlag Jenny in een notendop. In juni ‘21 bracht de band na een complete reformatie hun gloednieuwe single ‘Killing Me’ uit, waarmee de band beter klinkt dan ooit! Stapels aan nieuw materiaal liggen op de plank te wachten om hun live debuut te maken. Live wil Jetlag Jenny maar één ding: een feestje bouwen!
jetlagjenny.com

Download eventposter

Georganiseerd door