The Get Up Kids

zo 19-mei-2019
Geweest
zo 19-mei-2019

The Get Up Kids

Support: Muncie Girls + Sweet Empire

De 90’s emo band The Get Up Kids komt 8 mei naar Dynamo, dit op onze mainstage met Muncie Girls en Sweet Empire als support!

zo 19-mei-2019

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Mainstage
Doors19:00 Show19:20 Curfew23:10

Headliner

The Get Up Kids

Aanvang 21:20

Hooggeërde gasten dit keer op het podium van Dynamo, want één van de grondleggers van de 90’s & oo’s emo scene speelt op de mainstage. De band uit het Amerikaanse Kansas-city bracht een paar maanden terug vrij onverwacht de nieuwe single ‘I’m Sorry’ uit. Waarschijnlijk een spijtbetuiging omdat ze veel te lang uit ons Nederland zijn weggebleven, maar dat maken ze 8 mei dus meer dan goed.
www.thegetupkids.com

Support

Muncie Girls

Aanvang 20:20

Muncie Girls zijn geen onbekende voor ons, zo stonden ze al eens in het voorprogramma van Anti-Flag en Letlive! bij ons op het podium. Nu is dit punk rock trio terug. Naast hun eigen klassiekers komen gegarandeerd ook nummers van de nieuwe plaat ‘Fixed Ideals’ voorbij.
www.munciegirls.co.uk

Sweet Empire

Aanvang 19:20

De Nederlandse punkrock band gaat alweer flink wat jaartjes mee, vanaf 2008 om precies te zijn. Het nieuwe album ‘A New Cycle’ werd afgelopen maand uitgebracht en daar gaan ze zeker wat van ten gehore brengen als opener van The Get Up Kids.
www.facebook.com/sweetempiremusic

Georganiseerd door