The Living End

vr 24-aug-2018
Geweest
vr 24-aug-2018

The Living End

+ Note To Amy

In samenwerking met de Effenaar, presenteert Dynamo Hardt een te gekke show van de Australische punkabilly’s The Living End in Mainstage Dynamo.

vr 24-aug-2018

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Mainstage
Doors20:00 Show20:30

headliner

the living end

Yes, een van de vetste Australische rockbands komt weer naar Eindhoven! In hun thuisland knallen de albums van The Living End zonder achterom te kijken door naar de topposities. Helemaal terecht als je het ons vraagt. Want dit trio kan rocken! Ze maken een lastig definieerbare mix van alle lekkere ingrediënten van Green Day, Reverend Horton Heat, Stray Cats, Soundgarden en zelfs Led Zeppelin. Dikke punkabilly dus met af en toe heerlijk kletterende contrabassen, gemengd met onvervalste rockanthems. Precies die dingen die je nodig hebt voor een opruiend showtje in Dynamo. En dat is deze Australische rockers wel toevertrouwd!

voorprogramma

march

The Distillers en Motörhead zijn van invloed geweest op de brute mix van punk, hardcore en rock ‘n’ roll die hard door de aderen spuit van deze opgevoerde tank. March geeft gas en doet dat strak, vlijmscherp en zonder begrip voor tere zieltjes.

www.facebook.com/thelivingend/
www.facebook.com/marchofficial/

Download eventposter

Georganiseerd door