The Lost Boys Club (Happy Ending)

vr 24-mrt-2017
Geweest
vr 24-mrt-2017

The Lost Boys Club (Happy Ending)

support: The Overslept + Sealow

Na twee Europese tours, talloze supportacts, 2 EP’s en 2 Albums in de pocket stops The Lost Boys Club er mee, maar niet voordat ze er met een KNAL uit gaan. Want vanavond staat de Happy Ending show van deze poppunkband op het programma bij ons in Dynamo. Naast deze heren zijn ook de mannen van The Overslept en Sealow van de partij.

vr 24-mrt-2017

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Basement
Doors19:00 Show19:30 Curfew23:00

Headliner

The Lost BOys Club

The Lost Boys Club & Pop-punk, dat zijn twee woorden die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Van aanstekelijke melodieën die aan Blink-182 doen tot snelle tempo’s als bij Rufio dat is de mix die deze band brengt. De band gaat al een tijdje mee en stond ook vaker op het podium van Dynamo.
www.facebook.com/lostboysclub

support

The OVerslept

Deze mannen kennen we natuurlijk nog van Mildtfest en alle toffe supports die ze de afgelopen jaren hebben verzorgd door heel Nederland. Voor wie ze niet kent, The Overslept blaast de “old school” poppunk nieuw leven in en combineert die sound met de hedendaagse elementen.
www.facebook.com/theoverslept

Sealow

De heren uit ons eigen Brabantje openen de avond en daar moet je zeker al bij zijn! Ze maken een soort van grungy rock. De unieke samenwerking tussen de bandleden resulteerde in toffe dromerige songs.
www.facebook.com/SEALOWROCK

Download eventposter

Georganiseerd door