The Smith Street Band

di 25-aug-2015
Geweest
di 25-aug-2015

The Smith Street Band

support: Harsh Realms + March

Op dinsdag 25 augustus staat The Smith Street Band in Dynamo!

di 25-aug-2015

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Dynamo

Headliner

The Smith Street Band

Je mag ze gerust een van de nieuwe rising stars van de punkrockwereld noemen. Deze band uit Australië heeft de afgelopen jaren veelvuldig op het Europese en Amerikaanse continent gespeeld en dat is niet voor niets. Dit jaar pakken ze ook nog eens even het welbekende Groezrock festival in België mee. De Dynamo is blij dat we deze band, met hun frisse sound, karakteristieke zang en goede songs later dit jaar hebben kunnen strikken voor een exclusieve Nederlandse show.

Support

Harsh Realms

Afgelopen najaar heeft dit viertaal uit Roosendaal een steengoede plaat uitgebracht op een even zo goed label: PØLP op Shield Recordings. Hun liveoptredens zijn daarbij uitstekend. Al met al is deze “orgcore” band het ideale voorprogramma voor The Smith Street Band!

March

Female fronted punk uit Breda, Noord Brabant! EP op White Russian, al redelijk wat door Nederland gepunkt met puike bands. Mis je de good old Distillers? Beetje Off With Their Heids, Hot Water Music en Alkaline Trio erbij en je hebt een echte Brabant Party. Kom op tijd voor deze opener dus!

Download eventposter

Georganiseerd door