The Street Dogs

di 12-aug-2014
Geweest
di 12-aug-2014

The Street Dogs

support: Bishops Green + Remind Them

Bij Dynamo verlangen we naar de zomer! En wat past er beter bij de zomer dan een pot goede punkrock???? Niks! Trek je dansschoenen dus maar aan en trek naar het zonnige Zuiden!

di 12-aug-2014

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Mainstage

Headliner

The Street Dogs

Met ex-leden van The Dropkick Murphys en The Bruisers in de gelederen golden THE STREET DOGS gelijk als een van de grootste beloften in de wereldwijde streetpunkscene. Deze belofte is vanaf dag een gelijk ingelost, en de band lijkt alleen maar beter te worden.

Sinds de oprichting in 2002 is dit vijftal uit Boston vrijwel non-stop aan het touren geweest en speelde ze wereldwijd elke kroeg, concertzaal of festivalweide volledig plat. Ook werd er getoerd met grootheden als Flogging Molly, Social Distortion en Bad Religion. In de tijd die de band vrij heeft hebben ze het ook voorelkaar gekregen om vijf inmiddels klassieke langspelers bij elkaar te schrijven!

Wie The Street Dogs ooit live heeft gezien weet wat ie kan verwachten. Een avond vol sing-alongs, geklap, gelal, cirkelpits, stagedives en een immense energie die vanaf het podium richting publiek geslingerd wordt .Kortom een punkrock show om u tegen te zeggen.

Support

Bishops Green

“HOLY SHIT!!” Was de reactie van vrijwel elke streetpunk/oi liefhebber die BISHOPS GREEN voor het eerst hoorde. De debuut EP van de band blies werkelijk iedereen omver en de band had meteen internationaal naam gemaakt. Begin 2014 volgde de eerste full-lenght PRESSURE en een Europese tour. Overal waar deze Canadese het podium betraden was het vanaf het eerste akkoord een groot feest en een meezingfestijn waarvan zelf Frans Bauer jaloers zou worden.

Remind Them

Vanavond zal REMIND THEM haar podiumdebuut maken. Deze vijfkoppige Brabantse streetpunk formatie met leden van oa, Tarantino, Backbreaker en Gingerpig zal het publiek trakteren op een goede pot oldschool Oi! (met hier en daar een stevige touch) en een gooi doen naar de titel van meest harige Oi! Band ooit op een Nederlands podium heeft gestaan.

Download eventposter

Georganiseerd door