The Used playing The Used

vr 26-feb-2016
Geweest
vr 26-feb-2016

The Used playing The Used

support: The New Regime

In het jaar 2000, de begindagen van de post-hardcore en emocore scene, ontstond de Amerikaanse band The Used. Nu anderhalf decennium later geeft deze band uit Utah een wereldwijd feestje ter gelegenheid van dit 15 jarige bestaan.

vr 26-feb-2016

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Mainstage

The Used

In het jaar 2000, de begindagen van de post-hardcore en emocore scene, ontstond de Amerikaanse band The Used. Nu anderhalf decennium later geeft deze band uit Utah een wereldwijd feestje ter gelegenheid van dit 15 jarige bestaan. In Europa doen zij dit op 7 locaties en wel met 14 shows, wat inhoudt dat The Used maar liefst twee optredens per stad doet. Met dit nieuws zijn wij super blij want The Used treed (exclusief voor de Benelux) op 26 & 27 februari op bij ons in Dynamo. Iedere dag wordt een album integraal gespeeld samen met een best of van de andere albums.
Day 1: The Used
Day 2: In Love and Death

Day 1 The Used – Self Titled Album
De eerste dag is het tijd voor het self-titled debuut album ‘The Used’. Dit album gevuld met grote hits als ‘A Box Full of Sharp Objects’ en ‘Taste of Ink’ zorgde voor de echte doorbraak in Amerika en ver daarbuiten.

Mis deze unieke kans niet om The Used te zien bij hun enige Benelux shows!

Support

The New Regime

Download eventposter

Georganiseerd door