The World Alive

vr 31-okt-2014
Geweest
vr 31-okt-2014

The World Alive

support: The Color Morale + Like Moths To Flames

Halloween gecombineerd met metalcore, wat willen we nog meer? Want op deze Halloween avond verwelkomen wij de mannen van The Word Alive, The Color Morale en Like Moths to Flames in de concertzaal van Dynamo! SPOOKYMETALCOREGALORE!!!

vr 31-okt-2014

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Mainstage

Headliner

The World Alive

The Word Alive werd in 2008 opgericht en gooit al jaren grote ogen. Zo stonden zij afgelopen zomer nog op Vans Warped Tour USA en hebben zij vaker ons land aangedaan o.a. met de Never Say Die Tour. De mannen uit Phoenix (USA) zijn trouwens getekend bij het metalcore label Fearless Records.

Support

The Color Morale

De The Color Morale hebben een mooie relatie samen, stonden zij in 2013 nog in Eindhoven met Vans Warped Tour NL, daarvoor waren zij al te bewonderen bij ons in de kelder als voorprogramma van Memphis May Fire. Metalcore eveneens van het Fearless Records label!

Like Months to Flames

Like Moths to Flames zal de avond openen. Deze metalcore mannen uit Columbus, Ohio beginnen steeds meer terrein te winnen. Zorg dat je op tijd bent zodat je deze gasten niet mist!
www.facebook.com/likemoths

Info

Halloween:
Naast dat wij drie enorm gave bands hebben staan is het natuurlijk ook Halloween! Onze vrijwilligers zijn zeker verkleed aanwezig en jullie zijn ook van harte uitgenodigd om zo creepy mogelijk te komen! Misschien liggen er dan ook nog wel leuke prijzen voor je klaar!

Download eventposter

Georganiseerd door