This Wild Life + William Ryan Key (Yellowcard)

za 26-jan-2019
Geweest
za 26-jan-2019

This Wild Life + William Ryan Key (Yellowcard)

Support: Jason Waterfalls

Er staat binnenkort een hele mooie combinatie op onze mainstage: This Wild Life en William Ryan Key van Yellowcard! Op 26 januari 2019 komen ze Dynamo heel blij maken.

za 26-jan-2019

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Mainstage
Doors19:00 Show19:30 Curfew23:00

THIS WILD LIFE

21:55

Van stage dives naar meezingers, van punkband naar This Wild Life. Ontdekken dat fans de akoestische kant waarderen en die kant dan ook op gaan met je muziek!

In juni dit jaar brachten ze hun nieuwe album ‘Petaluma’ uit via Epitaph Records. Deze plaat werd frisser, meer uptempo en vol met nummers waar ze zelf elke dag naar zouden kunnen luisteren. Ze gebruikten alleen instrumenten die fysiek te bespelen zijn, maar dat zagen ze niet als een beperking. Integendeel: het is een van hun eerlijkste en meest ontdekkende album geworden.

Volgens hen de beste manier om naar het nieuw album te luisteren: op een zondagochtend met de ramen lekker open. Volgens ons de beste manier: op mainstage in Dynamo!
www.facebook.com/thiswildlife

Support

William Ryan Key

20:25

Met niet de minste man als support: William Ryan Key! En die kun je kennen als oud-leadsinger van Yellowcard. Naast wat side-projects heeft hij begin dit jaar ook zijn EP ‘Thirteen’ uitgebracht op zijn eigen label en die komt hij maar wat graag laten horen! Daarnaast hopen wij ook dat een ‘Oceans Avenue’ niet wordt overgeslagen.
www.facebook.com/williamryankey

Jason Waterfalls

19:30

De mannen van Jason Waterfalls knalde al van het podium tijdens Tonight Alive. Nu komen deze Utrechtse mannen terug naar Dynamo en dat is nog lang niet het laatste wat wij daarvan horen.
www.facebook.com/Jasonwaterfallsband

Georganiseerd door