Touché Amoré

do 19-jan-2017
Geweest
do 19-jan-2017

Touché Amoré

support: Angel Du$t + Never Forget!

Wanneer je bij de bandnaam denkt aan iets zoetsappige, wordt je keihard in je gezicht geslagen als Jeremy Bolm zijn strot opentrekt. We hebben het natuurlijk Touché Amoré en ze komen niet alleen want ze brengen de gasten van Angel Du$t mee. Daarnaast openen onze lokale helden van Never Forget het bal.

do 19-jan-2017

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Basement
Doors19:00 Show19:30 Curfew23:00

Headliner

Touché Amoré

Ze gaan al een tijdje mee in de hardcore scene maar laten zich niet zomaar uit het veld slaan. Na albums als To The Beat Of A Dead Horse, Parting The Sea Between Brightness And Me en het crossover artpunk album Is Survived By uit 2013 zijn ze terug met hun hun vierde en grootste album tot nu toe genaamd Stage Four.

De band is gevormd rondom zanger Jeremy Bolm en hij is dan ook wel het boegbeeld van de band, teksten gaan over zijn persoonlijk demonen. Deze demonen worden dan ook op het podium verslagen waar hij al de energie van de band en het publiek bij zich pakt met zijn emotionele teksten en rauwe zang. Stage Four gaat over zijn battle met de kanker van zijn inmiddels overleden moeder, een uiterst emotioneel moment waarbij Jeremy veel heeft gehad aan zijn band, fans en vooral de muziek. Het album wordt dan ook geprezen om zijn intensheid waarbij je even moet bij komen. Stage Four van Touché Amoré is zo’n zeldzaam album dat je verward achterlaat, dat je telkens opnieuw wilt draaien en waarin je telkens nieuwe dingen ontdekt. – OOR.
www.facebook.com/ToucheAmore

support

Angel Du$t

Angel Du$t is daarintegen een megelmoes van leden van o.a. Turnstile, Trapped Under Ice en Mindset. In 2014 hebben ze ons een pauze gegeven maar nu mogen we weer samen rondspringen in Dynamo want het nieuwe album ‘Rock The Fuck On Forever’ ligt klaar met een energie waar je U tegen zegt.
www.facebook.com/angeldustmoney

Never Forget

Een moderne twist op een oude formule. Never Forget is een hardcore band uit Eindhoven die eropuit is om de oude klanken van Chain of Strength & Backfire te combineren met wat latere 00’s hardcore in de geest van American Nightmare & Have Heart. Dit zal tevens een van de eerste shows zijn van deze heren, dus laat je verrassen! Here to start a fire: NEVER FORGET.

Download eventposter

Georganiseerd door