Twenty One pilots fan party

vr 31-mei-2024
Geweest
vr 31-mei-2024

Twenty One pilots fan party

Vier de release van het nieuwste album Clancy!

Skeleton clique! Op vrijdag 31 mei kan je genieten van de Twenty One Pilots Fan Party bij Dynamo! Deze avond mag je niet missen!

vr 31-mei-2024

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Basement
Doors19:30 Show20:00 Curfew22:30
€10,- €11,-

Programma

Wegens de verplaatsing van de release van het album “Clancy” van Twenty One Pilots hebben we besloten om deTwenty One Pilots Fan Party met een week te verplaatsen naar vrijdag 31 mei 2024.

Ben jij klaar om de release van het langverwachte album ‘Clancy’ van Twenty One Pilots te vieren? Dynamo nodigt jou uit voor een epische fan party op 31 mei! Bereid je voor op een avond vol muziek van je favoriete band, leuke activiteiten en natuurlijk de kans om mede fans te ontmoeten. Dit is de gelegenheid om samen te komen en de unieke sound van Twenty One Pilots te omarmen, terwijl we de komst van hun nieuwste album vieren. Mis het niet en omlijn vrijdag 31 mei vast met rode tape in je agenda!

TWENTY ONE PILOTS FAN PARTY

Ben jij klaar om de release van het langverwachte album ‘Clancy’ van Twenty One Pilots te vieren? Dynamo nodigt jou uit voor een epische fan party op 31 mei! Bereid je voor op een avond vol muziek van je favoriete band, leuke activiteiten en de kans om gelijkgestemde fans te ontmoeten. Dit is dé gelegenheid om samen te komen en de unieke sound van Twenty One Pilots te omarmen, terwijl we de komst van hun nieuwste album vieren. Mis het niet – zorg dat je erbij bent op vrijdag 31 mei!

Voor wie Twenty One Pilots niet kent

Twenty One Pilots is een Amerikaans muziek duo dat bekend staat om hun unieke mix van pop, hiphop en rock. In 2009 gevormd door Tyler Joseph en Josh Dun, heeft de band een toegewijde fanbase gecreëerd door hun diepgaande teksten over thema’s zoals mentale gezondheid, angst en identiteit. Bekende hits, zoals “Stressed Out”, “Heathens” en “Ride” hebben ervoor gezorgd dat Twenty One Pilots wereldwijd succes hebben behaald en talloze prijzen hebben gewonnen.

Info

Tickets zijn direct verkrijgbaar voor € 10,00 in de voorverkoop inclusief servicekosten. Indien er nog tickets aan de deur verkrijgbaar zijn kosten deze € 11,00.

Download eventposter

Georganiseerd door