Unearth + Prong

vr 14-feb-2020
Geweest
vr 14-feb-2020

Unearth + Prong

support: Dust Bolt + Sinaro

Op 14 februari bundelen Unearth en Prong de krachten voor een exclusieve show in Nederland. Verwacht genoeg catchy riffs, dikke grooves en vette meebrullers om er vlinders van in je buik te krijgen. De jonge Duitse crossover-act Dust Bolt sluit aan samen met een nog aan te kondigen opener.

vr 14-feb-2020

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Mainstage
Doors18:00 Show18:15 Curfew23:15

Headliners

Unearth

De Amerikaanse metalcoreband Unearth is een van de vele bands die begin ’00 opkwam uit de scene van Massachusetts die ook bands als Killswitch Engage, Shadows Fall, All That Remains en The Red Chord rijk was. Allen bands die bekend stonden om het combineren van melodische death metalriffs, dikke breakdowns en een hardcore attitude. Tegenwoordig is de band een niet-te-stoppen tourmachine die in oktober nog met As I Lay Dying in 013 stonden. Bovendien, bracht de groep met het meest recente album ‘Extinction(s)’ een van hun meest heavy albums uit tot nu toe, dankzij de samenwerking met The Acacia Strain-gitarist Daniel Laskiewicz. Dus verwacht voor deze show veel nieuw materiaal, maar natuurlijk ook classics als ‘My Will Be Done’, ’Sanctity Of Brothers’ en ’The Glorious Nightmare’.
www.facebook.com/unearthofficial/

Prong

De New Yorkse groove metalband Prong scoorde in de jaren negentig hits met klassiekers ”Snap Your Fingers, Snap Your Neck’, ‘Whose Fist Is This Anyway’, ‘Beg To Differ’ en meer. Met de swingende mix van industrial, hardcore en groove metal vestigde Prong z’n naam in de internationale metalscene. De voor die tijd vernieuwende sound had veel navolging, maar werd zelden nog zo swingend uitgevoerd als door Tommie Victor en consorten zelf.
www.facebook.com/prongmusic/

Support

Dust Bolt

Het Duitse Dust Bolt is een van de beste ’New Age’ thrash metalbands vandaag de dag. Op de meest recente plaat ’Trapped In Chaos’ laat de band op z’n best horen met Bay Area-beinvloede thrash metal, crossover invloeden en pakkende melodieën

Sinaro

Voor fans van Trivium, Bullet for My Valentine, Metallica, Machine Head

Download eventposter

Georganiseerd door