Up The Irons + Anno Domini + The Rainbow Tribute

za 18-mei-2019
Geweest
za 18-mei-2019

Up The Irons + Anno Domini + The Rainbow Tribute

Iron Maiden / Ghost/ Rainbow tributes

NostalgicA zal ook komend jaar weer Dynamo voorzien van Tribute geweld. De eerste show die NostalgicA presenteert is er één met een geheimzinnige co-headliner…

za 18-mei-2019

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Dynamo
Doors18:30 Show19:30

Programma

UP THE IRONS (RUSKIN ARMS TOUR)

22:15

Up The Irons is de grootste Iron Maiden Tribute van Nederland. Een show boordevol energie, met decor en uiteraard Eddie, benadert Iron Maiden tot in perfectie. De nummers, tot op de noot nauwkeurig uitgevoerd, in combinatie met het enthousiasme van vijf die-hard Iron Maiden fans, staat garant voor een spectaculaire avond voor jong en oud. De show zal in het teken staan van de legendarische Ruskin Arms show uit 1980. Denk even terug aan hits als “Sanctuary”, “Phantom of the Opera”, “Transylvania” en Top of the Pop hit “Running Free”.

www.facebook.com/uptheirons.NL/

ANNO DOMINI (GHOST TRIBUTE)

Er is weinig bekend over deze Ghost BC Tribute, en zo hoort het ook. De charme van het origineel is ook dat het gedeeltelijk geheim is wie er in en om de band hangt. Anno Domini pakt het ook op deze manier aan. Duidelijk is wel, dat deze band de juiste toon weet te raken, en dat de band op de kleinste details let om hetzelfde geluid te krijgen als de Headliner van DMF 2018. De juiste gitaren, sound, podium aankleding maskers en pakken maken dat Anno Domini de eerste Europese Tribute is, die de stempel Ghost Tribute verdiend. De show op NostalgicA is de eerste show van de band in Nederland, dus kom dat zeker zien!

The Rainbow Tribute

Rainbow met de stem van Dio,, ai.. Niet gemakkelijk. The Rainbow Tribute doet het gewoon, en dat gaat ze niet slecht af. Kom zeker de opener van de avond checken!!

Georganiseerd door