Vektor

vr 21-okt-2022
Geweest
vr 21-okt-2022

Vektor

support: Cryptosis + Comaniac + Algebra

Make way, want op 21 oktober 2022 komt progressieve thrash metal band Vektor naar Dynamo! Cryptosis, Comaniac en Algebra zijn aanwezig als knallende support acts.

vr 21-okt-2022

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Mainstage
Doors19:30 Show19:40 Curfew23:00

Headliner

Vektor

In 2002 ontstond Vektor, destijds nog onder de naam Locrian. Al snel werd de band bekend in de Phoenix, Arizona metal scene door hun mix van progressieve metal en technische thrash metal met high-pitched screaming vocalen. Bijna twintig jaar verder, heeft de band al drie wapenfeiten op zaak en is de band ondertussen bezig met het opnemen van de volgende!
facebook.com/VektorOfficial

Support

Crypotosis

Nederlandse band Cryptosis mix proggressieve en symphonische geluiden met thrash, old school en black metal invloeden. Mogelijk kende je ze eerder als old school trash band Distillator, maar met dit nieuwe project laat de band zien hoe metal klinkt wanneer het groeit en mag ademen!

Comaniac

Zwitserse band Comaniac werd in 2015 gekroond als DE thrash highlight met hun debuut album “Retorn To The Wastelands”. Twee jaar later was het nog een keer raak toen album “Instruction for Destruction” uitkwam en de band de wereld over tourde met bands als Metal Church, Entombed Ad, Evil Invaders en Alien Weaponry. Het meest recente album “Holodox” neemt je mee door verschillende fases van het leaven zoals angst, verlies en hopeloosheid.

Download eventposter

Georganiseerd door