Venom Inc + Suffocation + Evil Invaders

vr 16-mrt-2018
Geweest
vr 16-mrt-2018

Venom Inc + Suffocation + Evil Invaders

Supports: Nervosa, Aeternam

vr 16-mrt-2018

Stroming Dynamo
Locatie (intern) Dynamo
Doors18:45 Show19:00

headliner

venom inc

Vanavond mogen we onder andere Venom Inc op het Dynamo podium ontvangen. Venom Inc is op zanger Cronos na, de oerbezetting van Venom, dus met Mantas op gitaar en Abaddon achter de drumkit. Venom is de band die in 1979 de blauwdruk maakt voor Speed, Black en Thrashmetal, denk aan klassieke platen als “Welcome To Hell” en “Black Metal”. Venom Inc is het bijna origineel, de band waar het toendertijd allemaal om draaide, hard, snel, duister en potverdikkie goed!
www.facebook.com/VenomIncOfficial

voorprogramma

suffocation

Dik technische Deathmetal met hier en daar een flinke flart Grindcore. De bekende wall of sound van de New Yorkers is inmiddels (inter)nationaal berucht en vulde elke zaal en festival met hun bulldozer geweld.
www.facebook.com/suffocation

evil invader

Ja wij zijn fan, groot fan van Evil Invaders, de Belgische Thrashkanonnen die wat ons betreft het fijnste uit Belgie is sinds zure mayo en Belse biertjes! Nooit gehoord van Evil Invaders? Nou, denk aan early Metallica, Exodus, Motörhead, Kreator, Mercyful Fate, Overkill, Death, Black Sabbath, met de energie van 15 kerncentrales en je krijgt Evil Invaders…. dat dus!
www.facebook.com/evilinvaders

nervosa

Uit Sao Paula Brazilië komt die Thrash Trio, 3 dames die snappen waar het gaspedaal te vinden is. De band is overal ter wereld een graag geziene gast op de podia, en touren zich dan ook helemaal wild. De plaat “Agony” is de getuige dat veel spelen een knetter fijne plaat oplevert!
www.facebook.com/femalethrash/

aeternam

Uit Quebec komt Aeternam, een band die sinds 2010, Canada en omstreken een flinke fanbasis aan het bouwen is, nu is Europa aan de beurt.
www.facebook.com/aeternammetal/

SURVIVE


www.facebook.com/survive333/

Download eventposter

Georganiseerd door