We Are The in Crowd

wo 12-feb-2014
Geweest
wo 12-feb-2014

We Are The in Crowd

Support: Neck Deep + The 101’s

Afgelopen jaar waren ze nog op bezoek bij Dynamo samen met Never Shout Never. Nu komen ze in februari terug als headliner. We hebben het natuurlijk over WE ARE THE IN CROWD!!! Naast WATIC spelen ook nog NECK DEEP en de locals van THE 101’s.

wo 12-feb-2014

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Mainstage
Doors19:00 Show19:45

Headliner

We Are The In Crowd

Poppunk van het hoogste niveau. Dat is wat deze dame en heren van We Are The In Crowd maken. Brachten in 2011 het debuut album “Best Intentions” uit op Hopeless Records en gingen direct als een speer. Zeker na hun shows op Vans Warped Tour USA en als support van Yellowcard, New Found Glory en Mayday Parade.

Nu komen ze terug naar Dynamo ter promotie van het nieuwe binnenkort uit komende album “Weird Kids” wat een paar dagen na het concert in Dynamo uitkomt.

www.facebook.com/wearetheincrowd

Support

Neck Deep

Hipper dan hip kunnen we het met de komst van de mannen van NECK DEEP niet krijgen bij Dynamo. Deze Engelse mennekes zijn de sensatie van dit moment in de Pop Punk Scene en brachten een paar weken terug het debuut album “Wishfull Thinking” uit.

www.facebook.com/neckdeepuk

The 101’s

Deze Brabantse mannen van The 101’s betreden het podium als opener van de avond. Dit met hun lekkere catchy punkrock songs

www.facebook.com/the101s

Download eventposter

Georganiseerd door