Weekend Nachos

di 17-jun-2014
Geweest
di 17-jun-2014

Weekend Nachos

support: Primitive Man + Wake + Daggers

Bloodshedfest en de Dynamo vrijwilligers van Hardt presenteren een avondje vol lompe power violence, grind en Hardcore bands. De kelder is eigenlijk te klein voor een band als Weekend Nachos.

di 17-jun-2014

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Basement

Headliner

Weekend Nachos

Whut?? Weekend Nachos in de kelder van Dynamo.. zekers! Wie de band 2 jaar geleden mee maakt op Bloodshedfest weet wat er kan gebeuren als de Pissed-Off Power Violence band een show gaat doen in Dynamo. Weekend Nachos combineert Sludge, Powerviolence en Hardcore, en gooit dit met de nodige volume van het podium af. Fans van Bloodshedfest, Slow End Fest en de Dynamo kelder weten genoeg!

Support

Primitive Man

Als Blabbermouth is een recensie plaatst over je laatste plaatwerk met als titel: “the best worst thing that has ever happened to you,” dan weten wij genoeg! Geef het een naam, hate Core, Blackened Doom of Dark Hardcore.. Wij vinden het allemaal prima, zolang het maar gas geeft!

Wake

De Canadezen van Wake komen terug naar Dynamo, na hun show in 2012 op Bloodshedfest. De Grinders tourde inmiddels Europa en de US en brachten 2 full lenght platen uit. Liefhebbers weten genoeg, gas d’r op!

Daggers

Uit Belgie komt Daggers, en brachten recent hun nieuwe plaat “Its not Jazz, It’s Blues”uit. De mannen komen uit de Crust Hardcore scene, en schuiven steeds meer richting de Metal en Punk.

Download eventposter

Georganiseerd door