White Boy Wasted + Søwt

zo 29-nov-2020
Geweest
zo 29-nov-2020

White Boy Wasted + Søwt

co-headline show

Eindhoven Finest? Zo willen we Søwt en White Boy Wasted niet noemen, maar wel twee bands die we bij Dynamo graag op het podium zien, omdat dit verschrikkelijk goed is..

zo 29-nov-2020

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Mainstage
Doors19:00 Show19:15 Curfew23:00

Programma

Søwt

SØWT is een 4 koppige Eindhovense Noise-rock band, die je zowel letterlijk als figuurlijk uit je schoenen blaast. met zwevende melodieën, krijsende gitaren en breekbare zanglijnen hopen zij je mee te nemen. Zoals de Eindhoven Rockcity website zo mooi schreef: “Søwt is jonge Eindhovense band die de woede van jaren negentig grungebands zo fraai maar het heden vertaalt. Blikvangers zijn zanger gitarist Jesse en zangeres bassiste Daniëlle. zij kan het ene moment je ziel aaien met lieflijk gefluister, terwijl ze een seconde later haar strot opentrekt en grunge diva’s van weleer het nakijken geeft. Fijn dit!”

White Boy Wasted

Speedrock, Speedblues, Punk, Rock ’n Roll, dat dus,, W.B.W is band uit Eindhoven die met de zegen van PPSR-frontman Peter van Elderen de afgelopen 2 jaar grote stappen heeft gezet. Ze openden Dynamo Metal Fest, supporte Nashvilly Pussy en speelden vele shows in Nederland en er buiten. Maar aldus de WBW mannen, het waren er te weinig, ze willen meer, groter, vuiger, harder en sneller! Neem bij deze show een rol ductape mee, en tape je vast aan de stoel, want stil zitten is onmogelijk!

Recap

ML5A2901

Download eventposter

Georganiseerd door