With Confidence & Roam

zo 06-okt-2019
Geweest
zo 06-okt-2019

With Confidence & Roam

Support: Woes + The Dead Love

Op 6 oktober slaan With Confidence & Roam de handen in een voor een bloedhete poppunk-avond op de mainstage van Dynamo! Het support wordt verzorgd door Woes en opener The Dead Love.

zo 06-okt-2019

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Mainstage
Doors19:00 Show19:15 Curfew23:00

With Confidence

De sympathieke Australiërs in With Confidence zijn graag geziene gasten hier in Dynamo. Geïnspireerd door bands als Blink 182, You Me At Six en The Wonder Years, heeft de band sinds 2013 twee platen uitgebracht op Hopeless Records. Debuut ‘Better Weather’ liet direct horen dat de band menens is. Echter, het blazoen van de band werd geschaad, waarop de band een stapje terug deed. Desalniettemin, kwam de band vorig jaar sterker terug met de nieuwe plaat ‘Love and Loathing’. Een knaller van een album, waarbij de groep zich van z’n meest gepassioneerde kant laat zien.
www.facebook.com/withconfidence

Roam

Roam is South East UK pop punk straigh outta Eastbourne. De band bewees de afgelopen jaren op festivals zoals Jera On Air en The Powerfest al dat de band een te gek feestje neer kan zetten met vrolijke en aanstekelijke songs. Tracks vastgelegd op hun eerste twee platen ‘Backbone’ en ‘Great Heights & Nosedives’, uitgebracht op het populaire poppunklabel Hopeless Records. Later dit jaar wordt album nummer drie uitgebracht, waarover binnenkort meer nieuws!
www.facebook.com/roamuk

Woes

In de lijn van Britse poppunkbands als Neck Deep, As It Is en Roam, komt nu Woes. Een vierkoppig aaibaar pizzamonster uit Edinburgh dat recent haar debuutalbum ‘Awful Truth’ uitbracht. Een plaat om door een ringetje te halen!
www.facebook.com/woesuk

The DEad Love

www.facebook.com/thedeadloveband

Georganiseerd door