Word Up! 17

za 20-feb-2016
Geweest
za 20-feb-2016

Word Up! 17

w/ Sevn Alias + Miggs de Bruijn + Fredo Savage and more

Op zaterdag 20 februari naar dynamo om er samen met jullie weer een mooi feestje van te maken. Daarnaast hebben we onze eigen DJ’s Shyrano en Washington die jullie tussendoor van de leukste tunes voorzien. De avond word zoals altijd gehost door Skinny!

za 20-feb-2016

Stroming Ulab
Locatie (intern) Mainstage

Sevn Alias

Rapper Sevn Alias was dé hit op Eurosconic Noorderslag. Voor zijn fans geen verrassing: hij rapte op ’13’ van Hef, scoorde in 2015 met ‘Ma3lish’ een van de grootste straathits, pakte bijna twee miljoen views op YouTube en meer dan een miljoen streams op Spotify. In januari 2016 bracht hij de EP ‘Twenty Four Sevn 2’ uit, waar ook bijdrages van generatiegenoten Lijpe en Jonna Fraser (beiden bekend van ‘New Wave’) op staan. Er wordt reikhalzend uitgekeken naar zijn album ‘Trap Grammy’, dat nog voor de zomerfestivals van 2016 moet uitkomen.

Support

Miggs De Bruijn

Miggs de Bruijn is geboren in Republiek Democratisch Congo waar hij op 8 jarige leeftijd samen met zijn moeder en broertje naar Nederland is geëmigreerd.
Op jonge leeftijd was Miggs al fan van Michael Jackson waardoor hij later met Hiphop en R&B in aanraking kwam. Hij raakte hierdoor hij vooral geïnspireerd door 50 Cent en door de mannen van THC. Wat er vervolgens voor zorgde dat Miggs zelf Hiphop begon te maken, in het begin vond niemand het iets en kreeg Miggs veel kritiek. Echter bleef Miggs zichzelf ontwikkelen waardoor hij ook steeds positievere reacties kreeg.
Dit motiveerde hem zo erg dat hij uiteindelijk alles op alles wilde zetten om te slagen als rapper in Nederland.

Miggs kwam terecht bij 040 Records en sindsdien is het hard gegaan met Miggs. Hij nam deel aan het programma THE NEXT MC van BNN en gooide hoge ogen in het programma, Miggs heeft mede door het programma een kleine buzz rondom zichzelf weten te creëren. Hier is door Miggs en z’n team handig op ingespeeld door in het voorjaar van 2014 zijn eerste officiële release uit te brengen namelijk de MONSTER EP. Op dit project hebben grote namen zoals FRESKU & AKWASI aan meegewerkt en is door heel het land goed ontvangen. Dit zorgde er uiteindelijk weer voor da Miggs in een korte tijd heel veel optredens in zalen en op festivals heeft gedaan in Nederland en Belgie.

Miggs staat bekend om zijn sterke liveshow en onnavolgbare moves op het podium en heeft dit onder andere op Appelsap en Smeerboel festival laten zien. Onlangs heeft Miggs ook nog het voorprogramma mogen doen van de Amerikaanse cultheld HOPSIN.

Download eventposter

Georganiseerd door