Word Up! XII

vr 24-apr-2015
Geweest
vr 24-apr-2015

Word Up! XII

w/ Cho + Miggs de Bruijn + Equalz + Kringli + DJ Shyrano

WEER EEN DIKKE EDITIE VAN HET TOFSTE HIPHOP FEEST VAN EINDHOVEN

vr 24-apr-2015

Stroming Dynamo
Locatie (intern) Dynamo

Programma

Word Up

Het is eindelijk weer zo ver! De tweede Word Up! editie van 2015 waarvan we weten dat jullie er op hebben gewacht! Jullie hebben erom gevraagd dus dan krijgen jullie het ook! We halen Cho en Equalz naar Eindhoven! En dacht je dat dat alles was? Miggs is er ook weer bij, ready en loaded met nieuwe tracks van z’n komende #Miggstape

Support

CHo

In oktober van 2014 bracht hij de track ’93 uit. Kort daarna kwam misschien wel dé grootste clubbanger van dit jaar uit! Met ‘Misschien Wel Hè’ oversteeg de jonge Amsterdammer alle verwachtingen en stond er zelfs mee in de Top100. De hype rondom de release van zijn EP ‘Misschien Wel Hé’ was enorm. De clip van de titeltrack loopt al tegen de 900.000 views aan. Deze man moet je gewoon live meemaken!

Miggs De Bruijn

Deze man heeft eigenlijk geen introductie meer nodig. Twee jaar na THE NEXT MC en duizenden hits op Youtube verder. Maar vergeet niet dat Miggs z’n nieuwe wapenfeit er aan komt! Dus naast z’n top tracks als ‘Monster’ en ‘AY’ kun je dus zeker ook op tracks van #Miggstape rekenen.

Equalz

Daarnaast hebben we Equalz. Deze twee Rotterdammers ken je o.a. van hun samenwerking met FMG op ByeBye. Natuurlijk kent iedereen deze hit want niemand kan daar op stil blijven staan. Maar deze boys hebben veel meer in hun repertoire. Zo dropte ze in december ‘Driver’ met Scarface en maakte nóg een clubhit met FMG; Late Night Sex (Remix)

Kringili

De winnaar van onze Talent Night. Deze jonge Tilburger is lekker bezig en kondigde met z’n track ‘Maar Echt’ aan misschien wel Tilburgs Next Best te zijn.

En Skinny zal ook nu weer de avond hosten en zal jullie helemaal ophypen maar natuurlijk hebben we nog altijd onze DJ Shyrano.

Download eventposter

Georganiseerd door