You Me At Six

ma 24-mrt-2014
Uitverkocht
ma 24-mrt-2014

You Me At Six

Support: Deaf Havana + Jasper Mook

Vanavond staat de creme de la creme van de Britse alternatieve-rock/poppunk scene op het podium van Dynamo. We hebben het hier over de mannen van You Me At Six.

ma 24-mrt-2014

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Mainstage
Doors18:30 Show19:30

Headliner

You Me At Six

Afgelopen november stonden ze nog in het Ziggodome als het voorprogramma van 30 Seconds To Mars en nu komen ze terug naar Nederland voor een headline show. Voor wie deze mannen nog niet kent, hier een YMAS101: You Me At Six is een vijfkoppige band uit het Britse plaats Weybridge, Surrey. Ontstonden in 2005 en brachten al vier studioalbums uit. Nu is het tijd voor album nummero 5. Dit album met de titel ‘Cavalier Youth’ zal deze avond dan ook ruimschoots aandacht krijgen.

www.youmeatsix.co.uk

Support

Deaf Havana

Deze mannen uit het Verenigd Koninkrijk zijn geen onbekende. Toen ze nog post-hardcore maakte waren ze al de support van Emery en twee jaar terug waren ze co-headliner bij ons in de kelder samen met The Swellers. Nu komen ze als alternatieve-rock band terug naar Dynamo als het voorprogramma van You Me At Six.

www.deafhavanaofficial.com

Jasper Mook

Als opener van deze avond zal niemand minder het podium betreden dan Jasper Mook. Vorig jaar stond hij nog met zijn oude band You Pick Me Up bij ons te spelen in het voorprogramma van We The Kings, maar in de zomer van 2013 had hij zijn doorbraak, dit bij het TV programma van Giel Beelen ‘Beste Singer-Songwriter van Nederland’. Mooie akoestische popliedjes met een emo randje!

www.jaspermook.com

Download eventposter

Georganiseerd door