Zebrahead

zo 22-sep-2019
Geweest
zo 22-sep-2019

Zebrahead

Support: The Bottom Line

Heeft poppunkband Zebrahead eigenlijk nog een introductie nodig? Eigenlijk niet, want de band is kind aan huis en komt op 22 september alweer voor de vierde keer een feestje bouwen op de mainstage van Dynamo. Als support zijn de mannen van The Bottom Line van de partij.

zo 22-sep-2019

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Dynamo
Doors19:30 Show20:00

Zebrahead

Het enthousiaste kwintet scoorde een monsterhit met ‘Playmate of The Year’ in 2000 en is sindsdien niet meer weg te denken uit de internationale punkrock scene. In maart van dit jaar bracht het gezelschap alweer haar 13e album uit, getiteld ‘Brain Invasions’. Een album vol vrolijke rocksongs die je mondhoeken doet krullen met meezingbare lyrics en catchy hooks. We zijn heel blij dat ze weer terugkomen!
www.facebook.com/Zebrahead

The Bottom Line

Als support nemen de heren van Zebrahead, The Bottom Line mee. Deze poppunk band komt uit het zuiden van Engeland en is bij sommige van jullie bekend als de support van Simple Plan een paar jaar terug. De Britten zorgen voor een old school poppunk vibe, denk aan: Sum 41, The Starting Line en All Time Low. Springen gegarrandeerd.
www.facebook.com/thebottomlineUK

Tickets gaan vanaf woensdag 17 april in de voorverkoop verkrijgbaar voor €17,50 inclusief servicekosten.

Georganiseerd door