Zebrahead

za 04-mrt-2023
Geweest
za 04-mrt-2023

Zebrahead

support: Bokassa

Ruim drie jaar na hun laatste bezoek, komt pop-punkband Zebrahead naar Dynamo! Zet zaterdag 4 maart dus maar vast in je agenda, want dan gaan we voor alweer de vijfde (!) keer een feestje bouwen in de Mainstage!

za 04-mrt-2023

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Mainstage
Doors19:30 Show20:00 Curfew23:00

Headliner

Zebrahead

Het enthousiaste kwintet scoorde een monsterhit met ‘Playmate of The Year’ in 2000 en is sindsdien niet meer weg te denken uit de internationale punkrock scene. In 2021 bracht de band de EP “III” uit, de eerste muziek sinds het vertek van Matty Lewis en met nieuwe co-vocalist en gitarist Adrian Estrella. Een aantal maanden geleden werd de EP opgevolgd met de single No Tomorrow. We kunnen niet wachten om Zebrahead weer te verwelkomen in Eindhoven, zorg dat je erbij bent!
Zebrahead.com

Support

Bokassa

Het Noorse trio Bokassa staat bekend om hun fusie van stoner rock, metal en catchy punk rock. In 2019 werd de band zelfs door Lars Ulrich uitgekozen om het support van Metallica te verzorgen voor hun EU + UK tour. Het debuut album “Divide & Conquer” werd door Metal Hammer benoemd als een van de beste debuut albums van 2017 en in 2020 werd de band zelfs genomineerd voor een Norweegse Grammy. In 2021 kwam het meest recente album “Molotov Rocktail” uit via Napalm Records en werd beschreven als het leukste stoner album sinds Monster Magnet’s Powertrip.

Download eventposter

Georganiseerd door