Ik pas cannabis

Wanneer je regelmatig cannabis gebruikt kan het zo zijn dat je na een tijd niet precies meer weet wat voor effect cannabis op je leven heeft. Met IkPas Cannabis dagen wij je uit om een maand lang niet te blowen.

Ga de uitdaging aan

Ga jij samen met ons de uitdaging aan om een maand lang niet te blowen? Schrijf je in voor IkPas en test het uit. Het enige wat je moet doen is het inschrijfformulier invullen. Dit kan door je in te schrijven op cannabis.ikpas.nl

IkPas Cannabis is een samenwerkingsverband tussen DynamoIkPas en Novadic Kentron. Voor meer informatie neem je contact op met l.v.rooij@dynamo-eindhoven.nl

WE HEBBEN ALLE REDENEN OPGESOMD 

BEWUSTWORDING VAN JE CANNABISGEBRUIK

Door tijdelijk niet te blowen merk je welke rol cannabis (vaak onbewust) in je leven speelt. Zo ben je je na IkPas meer bewust van je gebruik en kiest bewuster óf, wannéér en hoevéél je wil blowen in plaats van te handelen uit gewoonte.

MINDER BLOWEN

Door mee te doen aan IkPas is de kans groot dat je ook na de pauzeperiode structureel minder blowt.

BETER SLAPEN

Door tijdelijk niet te blowen zou het kunnen dat je echt beter gaat slapen.

LICHAMELIJK FITTER VOELEN

Door niet te blowen, voel je je fitter.

MENTAAL FITTER VOELEN

Ook mentaal heb je profijt van het niet blowen. Je bent alerter en doordat je beter slaapt ben je veel fitter en actiever.

BETER ‘NEE’ KUNNEN ZEGGEN

Wanneer je een maand niet blowt is het ook wennen voor je omgeving; je zult standvastig moeten zijn in het weigeren van een jointje. Maar na en maand ben jij in staat nee te zeggen en standvastig te blijven. Dat maakt je sterker.

DOORBREKEN VAN GEWOONTEGEDRAG

Meedoen met IkPas betekent je gewoontes doorbreken. Maar liefst 43,5% van de Alcohol deelnemers heeft het gevoel dat ook echt te hebben gedaan. En als het met alcohol kan, dan kan het ook met blowen!

GELD BESPAREN

Het klinkt logisch, maar het is echt niet onbelangrijk. Door een maand niet te blowen spaar je veel geld uit. Hou het maar eens bij in januari wat je overhoudt!