Oefenruimtes

Bij Dynamo hebben wij de beschikking over vier oefenruimtes, ze zijn voorzien van een gehele backline en hebben een ultieme akoestiek. Bands als Testament, Gentle Storm (met Anneke van Giersbergen) en Metal Church repeteerde er tijdens hun tour naar tevredenheid. Huur al één Heavy Rehearsal vanaf €35,00.

Oefenruimtes

De vier oefenhokken zijn gebouwd om de MetalFactory (de eerste MBO Metalopleiding ter wereld) te voorzien van een professionele oefenruimte.

Elke ruimte heeft een vaste backline met 2 gitaarversterkers + top, 1 basversterker + top en 1 drumkit. Je neemt zelf je cymbalen/drum pendalen, snaredrum, gitaren, microfoons en bekabeling mee.

De oefenruimtes zijn door de weeks van maandag t/m vrijdag te huur vanaf 18.30 tot 23.30. Op zaterdag is het mogelijk om de ruimtes te huren vanaf 12.30 tot 18.00 en op zondag alleen op de momenten dat Dynamo open is voor concerten of andere evenementen. Je kunt de oefenruimtes huren per avond/zaterdagmiddag, of structureel voor een langere periode.

Kosten van de Oefenruimte

Per oefenruimte betaal je €35,- per blok inclusief backline. Huur je voor 6 maanden of langer, dan wordt het €30,- per blok. Je repetitie betaal je telkens bij binnenkomst door te pinnen aan de balie.

Wil je een oefenruimte reserveren of heb je nog andere vragen? Stuur dan een e-mail naar info@dynamo-eindhoven.nl.

Wil je liever eerst komen kijken? Geen probleem, stuur ons ook dan even een e-mail om een afspraak te maken.