Esports

Het Dynamo Esports Center is voor alle gamers in en rondom Eindhoven.

vr 09-aug-2024EsportsMainstage

Mwah gaming pubquiz

ThuEsportsVaste locatie

Strike zone

Wat is het Dynamo Esports Center?

Beleef activiteiten op het gebied van gaming. Van toernooien, workshops, trainingen tot het ontmoeten van andere gamers staat bij Dynamo Esports Center centraal. Bekijk hier beneden hoe je vrijwilliger kunt worden, deel kunt nemen als e-supporter en ons gehele programma.

meer-over-dynamo

join the team

Bij het Dynamo Esports Center zijn wij altijd opzoek naar vrijwilligers. Lees hier verder hoe jij het team kunt versterken.

Activiteiten

Bekijk hier onze maandelijks terugkerende toernooien en game avonden.

Events

Bekijk hier het gehele programma van het Dynamo Esports Center

Join The Discord

Esports

Over ons

Bij het Dynamo Esports Center kun je komen gamen op onze verschillende consoles. Zo staan er gaming pc’sPlaystation 5’s en Nintendo Switches, die vrij zijn om te gebruiken tijdens de verschillende activiteiten.

Check events voor alle opkomende evenementen.
Check weekly voor onze vaste activiteiten.

Het Dynamo Esports Center bevindt zich aan het Catharinaplein 21 te Eindhoven, in het Dynamo pand op de vierde verdieping.

Het Dynamo Esports Center bevindt zich aan het Catharinaplein 21 te Eindhoven, in het Dynamo pand op de vierde verdieping.

Eindhoven game festival

Op zaterdag 17 mei 2025 vindt de derde editie van het Eindhoven Game Festival plaats. Tijdens deze dag staat Eindhoven in het teken van Gaming.

Bekijk hier de aftermovie van Eindhoven Game Festival 2024.

Tijdlijn

Tijdens Eindhoven Game Festival 2024 is deze tijdlijn aangekondigd. Hierop is de zin welke evenementen in 2024 zullen plaatsvinden. Er komen ook nog evenementen aan die niet op de tijdlijn staan! Hou Events in de gaten!