Step in the arena

Step in the Arena hét groots graffitifestival van Eindhoven. 17.500 spuitbussen en meer dan 3.000 liter latex in de befaamde Berenkuil.

Step in the arena

Step in de Arena is een graffiti festival in de Eindhovense Berenkuil. Step in the Arena wordt sinds 2010 georganiseerd en kent dit jaar de laatste editie.

Kom op 15 en 16 juni nog één keer kijken naar de verschillende werken van meer dan 150 graffiti artiesten. Tijdens het Step in the Arena weekend wordt er gewerkt aan de creatieve transformatie van Europa’s grootste Hall of Fame: De Berenkuil.

Step in the Arena is een groots graffitifestival; 17.500 spuitbussen en meer dan 3.000 liter latex zijn er in de afgelopen jaren doorheen gegaan.
Het festival wordt, mede door de internationale line up en ongedwongen sfeer, beschouwd als een belangrijk evenement op graffiti gebied. Tijdens het festival kun je alle soorten graffiti en straatkunsten zien: letters, cartoon, fotorealisme en postmoderne graffiti. In krap tien jaar is dit festival uitgegroeid tot een gerenommeerd festival waar niet alleen steeds meer toeschouwers, maar vooral ook internationale artiesten naartoe komen.

SITA 2024

Bekijk hier de volledige weekplanning van de lessen die binnen ULAB 040 worden aangeboden.

Side events

Lees hier de algemeen voorwaarden die gelden voor de lessen van ULAB 040.

Historie

Bekijk hier de rijke historie van Step In The Arena.

OVer ons

Lees hier meer over Step In The Arena en de organisatie achter SITA.

Contact

Mike Dobber
Projectleider
Email: m.dobber@dynamo-eindhoven.nl

Vincent Huibers
Curator

Luuk Hoevenaars
Socials en fotografie