Ulab

ULAB is het platform binnen Dynamo waar jong talent de kans krijgt zich te ontwikkelen vanuit hun passie voor Urban Culture. Talenten worden begeleid door regisseurs, coaches en docenten om zo samen doelen te bereiken binnen hun eigen scene.

FriUlabVaste locatie

Female Hiphop

WedUlabVaste locatie

House dance

Tue, ThuDynamoVaste locatie

Boksen

Ulab

ULAB is het platform binnen Dynamo waar jong talent de kans krijgt zich te ontwikkelen vanuit hun passie voor Urban Culture. Talenten worden begeleid door regisseurs, coaches en docenten om zo samen doelen te bereiken binnen hun eigen scene.

Samen met ervaren talenten, docenten en vrijwilligers organiseert ULAB wekelijkse lessen, evenementen, workshops, festivals en battles voor jong en oud.Houd deze pagina en onze socials in de gaten voor updates over lessen en alle verschillende projecten!

JOIN THE LAB

ULAB Lessen en informatie over de lessen van ULAB040

programma

Bekijk hier de volledige weekplanning van de lessen die binnen ULAB 040 worden aangeboden.

Algemene voorwaarden

Lees hier de algemeen voorwaarden die gelden voor de lessen van ULAB 040

FAQ Dynamo app

Bekijk hier het gehele programma van het Dynamo Esports Center

Dynamo app / leden portaal

MEER INFORMATIE OVER ULAB040

ULAB040, voor en door de urban wereld. Iedereen die zich ook maar enigszins urban voelt heeft hier een thuis, en samen brouwen we in ons lab verder. Elke urban stijl heeft hier een plekje, zelfs als deze stijl nog niet bestaat. Altijd op zoek naar vernieuwing en paraat om te bouwen aan de communities. Wij streven naar persoonlijke groei, zodat talenten zich kunnen ontwikkelen tot supersterren. Wij zijn een mengsel van lef, creativiteit, originaliteit, vindingrijkheid, kracht en avontuur. Wij, zijn ULAB

Missie

ULAB wil jongeren inspireren om hun passie te ontwikkelen binnen de urban culture. Dit doen wij door community’s te bouwen, jongeren zichzelf te laten ontwikkelen en klaar te stomen voor het leven van een urban professional. Op deze manier creëert ULAB kansen voor jongeren en blijft de urban culture groeien.

Rappers, MC’s, DJ’s, waackers, poppers, housedancers, dichters, poëten en nog veel meer. Door de veelzijdigheid van ULAB lopen er bij ons veel talenten rond van verschillende urban disciplines. Binnen deze disciplines organiseert ULAB en haar vrijwilligers wekelijkse lessen, events, workshops, jams, festival & battles binnen en buiten Dynamo.

Check hier ons BRANDBOOK

Dynamo

ULAB is onderdeel van Dynamo: een creatief platform voor jong talent. Een jongerencentrum, podium, workshopruimte en school in één. In een dynamische leerwerkomgeving ontwikkelt jong talent zich bij Dynamo in dans, muziek, kunst, cultuur, sport en nieuwe media. Ook zijn de subculturen Urban, Rock en Dance vanuit vrijwilligersgroepen sterk vertegenwoordigd.

Lees meer over Dynamo.

Werkwijze: ILW

Door het experimenteren met talentontwikkeling heeft ULAB door de jaren heen een formule ontwikkeld. Een formule die naadloos aansluit op onze visie op het gebied van talent ontwikkeling. Deze methodiek staat bekend als de ILW-methode. ILW staat voor Inspireren – Leren – Werken. Hierbij staat het talent centraal en dient zijn ontwikkeling de interesses van de urbanier. Die inspiratie en passie zetten ze zelf om in kennis en vaardigheden. Daarmee beschikken zij over een uitstekende opstap naar een zelfstandig bestaan: op de arbeidsmarkt, als zelfstandig ondernemer of als vrijwilliger.

Lees meer over ILW