Vrijwilligers

Ben jij tussen de 16 en de 28 jaar en wil jij leren om evenementen te organiseren en de evenementen van Dynamo te ondersteunen in de rock-, dance-, gaming- of urbanscene? Word dan vrijwilliger bij Dynamo! Wij bieden vrijwilligers een unieke kans om zich te ontwikkelen binnen de subculturen, Metal, Techno, Pop-Punk, Hiphop, Drum ’n Bass, Hardcore, Hardstyle, Urban, Metalcore en veel meer.

Benieuwd wat je allemaal kunt doen als vrijwilliger bij Dynamo Heavy, HAVEN, ULAB040 en Dynamo Esports Center? Lees dan verder…

Fotograaf: Liza van de Ven

DYNAMO HEAVY

Dynamo organiseert al vanaf 1980 heavy concerten. Deze concerten worden altijd georganiseerd door vrijwilligers.
Als vrijwilligers van Dynamo Heavy sta je tijdens concerten achter de bar om drankjes in te schenken, of heet je bezoekers welkom bij de entree en scan je de kaarten. Daarnaast leer je hoe evenementen en concerten worden georganiseerd bij Dynamo, ook zijn er andere taken zoals fotografen, DJ-en en het maken van promotie.

WANNEER WERK JE?

Werktijden zijn bijna altijd ’s avonds. De meeste concerten beginnen rond 19.00 a 19.30. Het is vaak de bedoeling dat je wat eerder aanwezig bent om nog een aantal voorbereidingen te treffen bij de bar. De shows duren meestal tot ongeveer 11 uur. Na de shows wordt er ook nog opgeruimd en is er meestal een naborrel.

HAVEN

Binnen HAVEN heeft Dynamo verschillende vrijwilligersgroepen: BPM ProductionsBunker Bass, Riot!, Deep Under en Dubhoven. Tijdens deze

avonden sta je achter de bar om drankjes in te schenken of bij de ingang om kaartjes te scannen en bezoekers welkom te heten. Daarnaast leer hoe evenementen worden georganiseerd. Ook zijn er andere taken zoals

fotograferen, DJ-en en promotie.

WANNEER WERK JE?

Werktijden zijn bijna altijd ’s avonds en ’s nachts. De meeste activiteiten beginnen rond 22.00. Het is vaak de bedoeling dat je wat eerder aanwezig bent om nog een aantal voorbereidingen te treffen. De events duren meestal tot ongeveer 04.00. Na de shows wordt er ook nog opgeruimd en is er vaak een naborrel.

Dynamo esports center

Bij het Dynamo Esports Center op de 4e verdieping van het gebouw kun je als vrijwilliger ons helpen. Zo kun je één of meerdere eigen events

vormgeven, opzetten en uitvoeren met daarbij passende ondersteuning. Bestaande events ondersteunen in de vorm van brainstormen of helpen achter de bar. De meeste events zijn game gerelateerd, maar ook zijn er soms events voor boardgames of tabletop.

WANNEER WERK JE?

Werktijden zijn bijna altijd ’s avonds of in het weekend. Het is vaak de bedoeling dat je wat eerder aanwezig bent om nog een aantal voorbereidingen te treffen. We communiceren met elkaar via Discord.

Aanmelden als nieuwe vrijwilliger bij Dynamo

Wil jij vrijwilliger worden bij Dynamo? Vul dit formulier in en een collega van ons neemt contact met je op voor een gesprek.

"*" geeft vereiste velden aan

Welke stromingen spreken jou aan? / Which movements appeal to you?
Welke stromingen spreken jou aan? / Which movements appeal to you?